Gezonde Schoonheid & Voeding

Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong en fit uitzien. Een zachte, egale en stralende huid hoort daarbij. Kan voeding je hierbij helpen?

Het lichaam heeft behoefte aan de juiste voedingsstoffen in een goede verhouding. Tekorten leiden tot mankementen die zich mogelijk ook aan de buitenkant laten opmerken. Strenge diëten vergroten de kans op belangrijke voedingstekorten. Het resultaat is dan misschien een slank lichaam maar vaak ook een doffe, vale en kwetsbare huid.

Voldoende water drinken hydrateert het lichaam en dus ook de huid en ontdoet het lichaam gemakkelijker van overtollige afvalstoffen.

Groenten en fruit zijn rijk aan voedingsstoffen die onder meer ook de huid beschermen tegen het verouderen. Dus een juiste balans daarin is van belang.

Het nut om naast een goede voeding voedingssupplementen te gebruiken voor een stralende huid is mede afhankelijk van je levensomstandigheden. Supplementen hebben doorgaans een gunstig effect in geval van tekorten door een eenzijdig of inadequaat voedingspatroon.

Om huidproblemen te verminderen of te genezen is het dus van groot belang zowel de oorzaak als het gevolg te behandelen.

Interesse neem nu hier contact op 

Voeding - Balans

Daarbij ondersteun ik je bij het vinden van een goede balans in het vinden van een:

  • optimaal voedingspatroon
  • juiste bewegingspatroon
  • juiste balans tussen in- en ontspanning
  • weldadige uiterlijke verzorging.