Massages

“Een lichaam hebben betekent niet altijd het lichaam voelen”. Natural massage is speciaal door mij ontwikkeld om je op een eenvoudige manier weer in contact met je innerlijke en uiterlijke schoonheid te brengen.

Vergeet wat je weet met je hoofd! Ervaar hoe je je lichaam van binnenuit opnieuw kunt ontdekken, door te voelen en te luisteren naar mijn wijsheden.

Natural massage

Ontspannende mindfulness (bewustzijnsgericht) lichaamsmassage die de huid doorbloedt, ontspant, opgehoopte afvalstoffen losmaakt. Werkt ontstressend en helend en geeft een aangenaam, ontspannend gevoel.

Geeft een ‘Yes’ gevoel. Na deze massage voelt u zich als herboren en kunt u weer veel aan.

Duur 1 uur. Tarief € 55,-

Hotstone massage

De Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden binnen de praktijk. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage.

De Hotstone massage wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘Hotstones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en door de warmte geven ze nieuwe energie aan uw lichaam.

De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.

Wat doet een Hotstone massage in mijn praktijk?
• Activeert de bloedtoevoer naar het spierweefsel
• Activeert het lymfesysteem
• Werkt ontspannend, ontgiftend en stress verlichtend
• Vermindert en verdooft zenuwpijnen
• Geeft verbetering aan het spijsverteringsproces
• Hormonen raken in balans
• Maakt blokkades los

Duur 1 uur. Tarief € 55,-

Duur ½ uur. Tarief € 30,-

Gezicht-, schouder- en decolleté massage

De gezicht-, schouder- en decolleté massage is een zeer gewilde massage. De meeste mensen ervaren op deze plekken van het lichaam regelmatig klachten. Het is prettig om dit regelmatig los te laten masseren als onderhoud van je lichaam en geest. Pijn tussen de schouderbladen, de onderrug en de nek worden door deze massage verlicht.

Een massage van het gezicht heeft een zeer ontspannende werking. Wallen en fijne lijntjes worden gemasseerd en afvalstoffen worden afgevoerd. In je gezicht zitten veel reflexzones en meridiaanpunten die op een stimulerende wijze worden behandeld. Als afsluiting  wordt de hoofdhuid gemasseerd.

Na deze massage voel je jezelf weer soepel, ontspannen, je gezicht voelt opgefrist en je hoofd is leeg.

Duur ¾ uur. Tarief € 45,-

Behandelingen

Ervaar je natuurlijke lichaam (natural body) als krachtig, liefdevol, vrij en creatief. Geschikt om te ontstressen, dingen van je af te zetten met als doel een optimale balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.