Lichaamsbehandelingen

Borstelen

Zuiver je huid door te borstelen:

  • Je huid heeft het dagelijks zwaar te verduren;
  • Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress;
  • Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen;
  • Tijd voor een heerlijke borstel behandeling!

Het borstelen van de huid wordt met een speciale lichaamsmassageborstel gedaan. Wanneer u deze fijne borstel behandeling ondergaat, krijgt u deze borstel de eerste keer gratis mee. 

De verschillende behandelingen vind je hieronder weer:

Borstelen van de rug

De rug wordt al borstelend gemasseerd. Hierdoor worden de zenuwuiteinden gestimuleerd en dit geeft een tintelend en ontspannen gevoel. De dode huidcellen worden verwijderd. De rughuid krijgt daardoor een betere doorbloeding. Een intensieve crèmeverzorging zal daarna plaatsvinden wat een fijn en voldaan gevoel geeft.

Duur ½ uur. Tarief € 30,-

Borstelen handen en onderarm

De ruwe huid van de handen worden al borstelend gemasseerd. De zenuwuiteinden in de huid worden gestimuleerd en dode huidcellen verwijderd. Een speciale handcrème zorgt ervoor dat deze goed door de huid wordt opgenomen en geen vetlaagje achterlaat. De handen voelen daarna glad en zacht aan.

Duur ½ uur. Tarief € 30,-

Borstelen voeten

De ruwe huid van de voeten worden al bortelend gemasseerd. De zenuwuiteinden in de huid worden gestimuleerd en dode huidcellen verwijderd. Een speciale voetcrème zorgt ervoor dat deze goed door de huid wordt opgenomen en geen vetlaagje achterlaat. De voeten voelen daarna glad en zacht aan.

Duur ½ uur. Tarief € 30,-

Behandelingen

Een goede borstel behandeling zorgt bovendien voor een betere doorbloeding en een heerlijk tintelend gevoel op de huid. Gecombineerd met een weldadige geur is een borstel behandeling een ontspannende behandeling.