"Wellness Gezonde Voetenbehandeling Exclusief" voor € 55

 

Voor € 55. Geef jezelf het jubileum voetengeschenk dat je verdient! Dus waar wacht je nog op? 60 minuten exclusief ontspanning en rust voor je voeten.  

De exclusief wellness gezonde voeten behandeling is een heerlijke en ontspannende voetbehandeling. De behandeling bestaat uit:

 • Een weldadig voetenbad met dode zeezout en etherische olie
 • Nagels knippen en vijlen
 • Nagelriemen optimaal verzorgen
 • Eeltplekjes verwijderen
 • Een voetmasker aanbrengen
 • Een intensieve voetmassage

Ilonka wil haar klanten ontspanning en rust geven tijdens de voetenbehandeling: “Dat is niet alleen ontspannend voor de spieren, ook helpt het om de stress van het dagelijkse leven te verminderen. Daarnaast leer je hoe je voeten goed te verzorgen omdat deze hen een leven lang meedragen.

Plan nu je afspraak in.

 

Je voeten verdienen jouw aandacht!

Een gezonde voeten pedicurebehandeling is ontspannend, rustgevend en goed voor je voeten. Jouw voeten dragen je een leven lang, dus verzorg ze goed.

Dus doe je voeten een plezier en neem ze mee naar Gezonde Schoonheid - Vitae  ze verdienen het die twee. 

Of je nu je voeten lekker wilt verwennen of je hebt last van likdoorns of kalknagels, iedereen wordt met de grootste aandacht bij Gezonde Schoonheid - Vitae behandeld. Je voeten worden zorgvuldig nagekeken op overtolligheden en ongelijkmatigheden. Eelt wordt zeer vakkundig verwijderd.

Naast de voeten worden bij Gezonde Schoonheid ook de nagels met veel zorg en aandacht behandeld. De nagels worden mooi bijgeknipt en geveild. Nadat je voeten en nagels zijn behandeld, krijg je een heerlijke verzorgende crème. De voeten worden kort gemasseerd zodat je weer op veertjes en met gezonde voeten de praktijk kunt verlaten. Uiteraard ben je van harte welkom als je last hebt van onderstaande klachten.

 Likdoorn verwijderen

Heb je last van een zeurende pijn als je druk uitoefent op je voet? Dan kan het zijn dat je een likdoorn hebt. Een likdoorn ontstaat omdat het eelt onder je voet naar binnen groeit. Het eelt verhardt en vormt een hoornachtig stukje dat kan prikken tegen omliggend weefsel. Het naar binnen gegroeide eelt kan tegen het bot, bloedvaten of zenuwuiteinden groeien wat voor extra pijn kan zorgen.

Ingroeiende nagel

Als het puntje van de nagel of de zijkant van de nagel ingroeiende is spreken we van een ingroeiende nagel. Dit kan ontzettend pijnlijk zijn, met in sommige gevallen zelfs een ontsteking tot gevolg. Om te voorkomen dat de nagel "ingroeid" is het raadzaam dit tijdig te laten behandelen en zo erger te voorkomen. 

Kalknagel of Schimmelnagel

Eén op de vier mensen heeft last van een kalknagel. Het is dan ook een schimmelinfectie aan de nagels. De infectie begint meestal bij één nagel en verspreidt zich daarna. De klachten zullen zich na verloop van tijd verergeren. Je kunt een kalknagel herkennen aan een wit-gele, groene of bruine verkleuring met een dik, ruw en broos profiel. De verkleuring verplaatst zich steeds verder in de richting van de nagelriem in een streepvormig patroon. De schimmels die een kalknagel veroorzaken komen overal voor en worden constant overgedragen. 

Overtollig eelt

Bij eeltvorming verdikt de bovenste huid, dit wordt ook wel de hoornlaag genoemd. Eelt ontstaat door wrijving of druk op de huid, maar het kan ook ontstaan door hitte, zweet of ziekten. Eeltvorming is een natuurlijk beschermingsproces, wat voorkomt dat de opperhuid beschadigd raakt. Je kunt eelt herkennen aan de gele kleur en aan de harde, ruwe structuur. 

Prijzen

Gezonde voeten basisbehandelprijzen en extra's

De gezonde voeten basisbehandeling bestaat uit:

 • Het reinigen en desinfecteren van de voet;
 • Het knippen van de nagels, terugduwen van nagelriemen en verwijderen van restmateriaal;
 • Het verwijderen van normale eeltvorming;
 • Het verzorgen van de voet met een voedende crème.

Extra's bovenop de basisbehandeling. Indien gewenst kunnen +1 of +2 van onderstaande voet complicaties worden uitgevoerd. 

 • Likdoorns verwijderen
 • Ingroeiende nagel behandelen
 • Kalk of Schimmelnagels behandelen
 • Overtollig eelt verwijderen

Gezonde Voeten Behandeling

Duur

Prijs

Basisbehandeling

40 min

€ 38

Basisbehandeling +1 extra (b.v. likdoorn verwijderen)

50 min

€ 48

Basisbehandeling +2 extra (b.v. kalknagel en ingroeiende nagel behandelen)

60 min

€ 52

Plan nu je afspraak in. 

Behandelingen

Niets fijner dan een wellness gezonde voetenbehandeling.

En toch doen we dit veel te weinig. Van een zorgvuldige voetbehandeling tot een heerlijke voetmassage. Daarna zijn je voeten weer in topconditie. Je bent gelijk weer ontspannen, opgeladen en verlaat met gezonde babyzachte voeten en mooie teennagels de praktijk.