Gezichtsbehandeling

De reinigende gezichtsbehandeling heeft als doel het reinigen van de gezichtshuid en is uitermate geschikt voor de onzuivere huid.

Voor de reinigende gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van producten die specifiek zijn ingesteld op de verschillende huidtypes. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt vooraf een huidanalyse gemaakt en gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft.

De behandeling start met een reiniging. Vervolgens worden de poriën van de huid door middel van hete doeken geopend. Daarna worden onzuiverheden verwijderd. Gevolgd door een ontspannende gezichts- en nekmassage waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Aansluitend volgt een masker om de gezichtshuid te laten helen en te geven wat het nodig heeft. Tot slot wordt een verzorgende crème aangebracht.

Reinigende en acne gezichtsbehandeling

Oppervlakte reiniging, product Ante als voeding voor de huid, onzuiverheden weghalen, korte massage voor het afvoeren van afvalstoofen, reinigend masker, verzorgende crème. Dit levert een schone huid op die fris en stralend aanvoelt. De huid heeft hierna een gezonde kleur en voelt zacht aan.

Duur 1 uur. Tarief € 55,-

Gezichtsbehandeling Rosel Heim

Oppervlakte reiniging, het product Ante als voeding voor de huid, uitreinigen, wenkbrauwen epileren, mindfull massage met een geur van etherische olie, masker wordt aangepast aan het huidtype, verzorgende crème

Duur 1 ¼ uur. Tarief € 65,-

Behandelingen

In mijn praktijk wordt gewerkt met de huidverzorgings- en huidverbeterende producten van Rosel Heim. Een product met huid-identieke stoffen die de huid herkent, moeiteloos opneemt en de vitaliteit van de huid herstelt. En tegelijkertijd de tekenen van vroegtijdige veroudering vertragen.